Diensten

CuraeVitel zet in op een veilige en vertrouwde woonomgeving waarin mensen echt thuis zijn. Het dienstenaanbod is zeer breed en gericht op “service” voor u als bewoner. De zorgdiensten zijn vraaggericht met als kern: het investeren in gezondheid. Het is een uitermate geschikte woonvorm voor mensen die zelfstandig willen wonen maar tegelijkertijd veiligheid en comfort in de nabije omgeving op prijs stellen. Mocht er in de toekomst toch een zorgvraag ontstaan, dan kan deze op afroep en modulair in uw eigen huis worden geleverd.

Voor alle bewoners is er een overzicht beschikbaar van al onze woon-, zorg- en comfortdiensten. Deze wordt bij oplevering van de woning verstrekt en is digitaal op te vragen via ons contactformulier.

Zorgdiensten

CuraeVitel fungeert als regisseur bij een zorgvraag en is het centrale aanspreekpunt voor zowel u als bewoner als voor zorgleveranciers…

Woondiensten

De huismeester / locatiemanager is het eerste aanspreekpunt op locatie namens CuraeVitel. Er wordt onderscheid gemaakt tussen gebouw gebonden…

Comfortdiensten

Naast onze woondiensten bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze comfortdiensten. Onze comfortdiensten zijn extra diensten die..